Over mij

Waarom ik mijn blog ben begonnen is denk ik duidelijk; Ik ben in verwachting van mijn eerste kindje en ik vind het leuk om daar regelmatig iets over te schrijven.

Om gelijk maar heel eerlijk te zijn ben ik niet iemand die intens geniet van het rondlopen met een buik, hoewel die van mij (nog) wel mee valt. Wel ben ik meer dan dankbaar dat mij dit geluk mij gegund is en dat ik voor zover ik weet een gezonde dochter draag!
Ik ervaar zwanger zijn als een vrij praktische situatie. Ik roep wel eens dat vrouwen aan het kortste eind hebben getrokken (laten we eerlijk zijn; qua ongemakken winnen wij zonder twijfel) maar toch voelen de meesten van ons zich geroepen om naast alles wat ons al (maandelijks) overkomt toch één of meerdere malen te willen voortplanten. Net als ik ja. Ik kijk vooral héél erg naar uit wanneer onze baby geboren is!

Omdat ik in dit stukje eigenlijk iets meer wilde vertellen over mezelf maar dat hoogstwaarschijnlijk uitkomt op een slap verhaal zet ik gewoon wat fact’s op een rij;

– Ik woon met mijn liefste Ferri + twee katten in een prachtig klein dorp dat jawel, 10 min. van het centrum van Amsterdam ligt.
– Ik heb pedagogiek gestudeerd. Veel te lang over gedaan en ben tijdens mijn scriptie gestopt.
– Toen dacht ik; ik ga laten zien dat ik het zelf kan redden in deze wereld en ben ik mijn eigen onderneming begonnen.
– Deze onderneming werd The Nanny Shop. Tijdens mijn studie paste ik veel op en zag er al snel markt in. Ik bemiddel in Nannies en oppassen. Momenteel richt ik mij voornamelijk op mijn kinderopvang op locatie, in de meeste gevallen op bruiloften en evenementen.
– Ik hou mega veel van eten, wijn en koken. Ik werk nog steeds drie avonden per week in de horeca (maar geen idee hoe lang nog want Jezus, die bekkenpijn!!). Wanneer je naar mijn grootste hobby vraagt zal dit altijd met eten te maken hebben.

Dit is dus even beknopt wie ik ben en wat ik doe. Ik hou mezelf graag met van alles en nog wat bezig en ben niet het type voor één vaste baan. Met het beginnen van mijn blog hoop ik mama’s en andere lezers te plezieren!

2018-06-14T14:13:33+00:00 mei 16th, 2018|Over mij|0 Comments

Leave A Comment